1.ŽLS

1ŽLS, Crvena zvezda – Vrbas Medela, 97:76

1ŽLS, Crvena zvezda – Vrbas Medela, 97:76

Ekipa Crvene zvezde imala je prednost tokom većeg dela utakmice, ali je meč prelomila u drugom poluvremenu kada je stigla do klјučne prednosti i održavala je do kraja.
Dragan Vuković, „Izuzetno teška utakmica protiv čvrstog protivnika, koji u svakom trenutku zna šta hoće i koji ne dozvolјava ni sekund opuštanja. Upravo ta čvrstina nas je učinila nervoznim u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme je već bilo mnogo bolјe. Dobro smo rasporedili minute i poene i došli do prve pobede. Čestitao bih protivniku na dobroj igri“.
Ivana Katanić, „Drugo poluvreme je bilo klјučno za naš trijumf, ekipa Vrbasa je u prvom delu igre bila veoma čvrsta i nije nam dozvolila da kontrolišemo igru. Kasnije smo uspeli to da uradimo i stignemo do trijumfa“.
Dejan Mudreša,
Maja Šćekić, „Veoma interesantna utakmica, sa dva potpuna različita poluvremena. U prvom sa mnogo dobrom energijom, želјom i volјom i mnogo manje grešaka, a u drugom sa neshvatlјivo mnogo grešaka, što je nedopustivo protiv ovakve ekipe. Imamo vremena za analizu i da se što bolјe pripremimo za narednu utakmicu“.

More in 1.ŽLS