1.ŽLS

1ŽLS, Bor – Student, 73:61

1ŽLS, Bor – Student, 73:61

Borska ekipa došla je do svoje prve prvenstvene pobede posle veoma dobre igre na svom terenu protiv direktnog konkurenta , ekipe niškog Studenta. Boranke su dominirale u prve tri četvrtine, a pogotovu u prvom poluvremenu u kome su odigrale odličnu odbranu i primile samo 19 poena. U nastavku utakmice prednost se stalno uvećavala i u jednom trenutku je iznosila maksimalnih 28 poena razlike. U poslednjoj četvrtini gošće iz Niša uspele su da smanje prednost , pre svega zahvaljujući umoru domaćih igračica kada je malo popustila koncentracija u odbrani. Utakmica je obilovala greškama na obe strane, što je i razumljivo ako se uzme u obzir značaj utakmice.
Blagoje Ivić, Važna pobeda za nas. Prekinuli smo seriju poraza i nadamo se boljim rezultatima u utakmicama koje predstoje. Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi i želim im uspeh u daljem takmičenju.
Emeše Vida, Čestitam mojoj ekipi na zasluženoj pobedi, Pokazali smo da možemo mnogo više nego što to dosadašnji rezultati pokazuju. Oćekujem bolje rezultate u nastavku prvcenstva.
Zvonko Stanković, Čestitam ekipi Bora na zasluženoj pobedi. Moja ekipa je odigrala izuzetno slabo.
Marija Stojanović, Slabo smo igrale, ekipa Bora je iskoristila naše greške da napravi dobar rezultat.

More in 1.ŽLS