1.ŽLS

1.ŽLS, Vrbas – Student, 71:69

1.ŽLS, Vrbas – Student, 71:69

Rezultatski izjednačen duel tokom svih 40 minuta. Vrbas je u prvom poluvremenu kontrolisao dešavanja na terenu i na poluvreme otišao sa plus pet. Ekipa Studenta se vratila odličnom trećom deonicom posle koje je vodila. Ipak, Vrbas je odmah na startu poslednjih deset minuta ponovo poveo, držao plus, a pred poslednjih minut imao 71:64, što su gošće uspele ublažiti.
Zoran Milović, Prava borbena utakmica na obe strane. Čestitam devojkama na pobedi. Žao mi je što nismo izborili opstanak. Potrudićemo se da se što pre vratimo u Prvu ligu.
Jovana Jovović, Veoma teška i izazovna utakmica. Obe ekipe su pokazale kvalitet i pružile otpor. Nažalost nama ova pobeda nije bila dovoljna za opstanak u ligi ali sam ja svakako srećna i ponosna na moju ekipu zbog još jedne pobede u šampionatu.
Milkan Mrđa, Dobra utakmica. Sama činjenica da je meč odlučila jedna lopta govori o dinamici. Obe ekipe su želele pobedu. Čestitke domaćinu na trijumfu, i mojoj ekipi na opstanku u eliti.
Danijela Dimitrijević, Iako to tabela ne pokazuje, Vrbas je jako dobra ekipa. Iz iskustva znam da je ovde teško igrati. Bila je zanimljiva utakmica. Iako smo izgubili, nama rezultat ide u prilog, tako da donekle možemo biti zadovoljni.

More in 1.ŽLS