1.ŽLS

1.ŽLS, Vrbas – Partizan 1953, 57:85

1.ŽLS, Vrbas – Partizan 1953, 57:85

Suštinski, meč je rešen u prvoj deonici u kojoj je Partizan agresivnom odbranom i igrom u tranziciji stekao visok plus. Vrbas je odigrao dobru treću deonicu, ali to nije bilo dovoljno da meč uvede u egal.
Zoran Milović, Čestitke gošćama na zasluženoj pobedi. Moj tim nije bio kompletan. Očekujem bolja izdanja od devojaka u nastavku prvenstva
Milica Nikolić, Želim prvo da čestitam igračicama Partizana na zasluženoj pobedi. Pokušale smo da se približimo rezultatski u par navrata, ali su nas protivnice sprečile u tome dobrom odbranom. Imamo dve nove igračice, i smatram da se još nismo dobro uigrale. Verujem da će igra i hemija u narednim utakmicama biti sve bolja.
Miljana Bojović, Očekivala sam veći otpor i težu utakmicu obzirom da se ekipa Vrbasa pojačala na polusezoni. Sigurna sam da će sa kompletnim rosterom i odličnim trenerom u nastavku sezone praviti probleme mnogim timovima. Želim im svu sreću, a mi se okrećemo obavezama u Waba ligi i Kupu Srbije.
Marina Stojić, Zahvalila bih se ekipi Vrbasa na fer i korektnoj igri, ozbiljno smo pristupili utakmici od samoga početka sa velikim respektom prema ekipi Vrbasa, jer smatram da oni u ovom sastavu imaju veliki potencijal. Od početka smo napravile razliku pre svega dobrom i agresivnom odbranom koju smo održavali do kraja utakmice. Sve najbolje ekipi Vrbasa u nastavku sezone.

More in 1.ŽLS