1.ŽLS

1.ŽLS, Vrbas – Duga, 63:69

1.ŽLS, Vrbas – Duga, 63:69

Duga je kontrolisala rezultat od kraja prve do sredine četvrte deonice, kada je Vrbas izjednačio na 59:59 i imao napad za vođstvo. Duga je to uspela da iskoristi i na kraju slavi.
Zoran Milović, Čestitke Dugi na pobedi i mojim devojkama na želji. Pokazali smo napredak u igri, sitnice su odlučile.
Ivana Bijelović, Uprkos velikoj želji za pobedom, nismo je ostvarili. Devet promašenih slobodnih bacanja, velika šteta za naš tim, „poklonili“ smo pobedu rivalu. Čestitke ekipi Duge na pobedi.
Vuk Stepanović, Prava takmičarska utakmica na teškom gostovanju u Vrbasu. Dve dijametralno suprotne ekipe, Vrbas je iskusna ekipa, ja sam tu 10 godina, sećam se Ivane Bijelović, Vrbas zna da igra košarku i to se videlo. Mi smo mladi, umemo i da srljamo, što se videlo pred kraj. Čestitke svima, meni je bila superzabavna utkmica. Što se nas tiče, na sredini tabele smo, nema velikpg pritiska, ali kroz ovakve mečeve ova moja deca mogu da nešto nauče i napreduju.
Ksenija Korobkova, Bila je velika borba. Pripremali smo se ove nedelje i trudili da pokažemo ono što smo radili na treningu. Čestitke protivniku, ali i mom timu i stručnom štabu.

More in 1.ŽLS