1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Vrbas, 74:52

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Vrbas, 74:52

Utakmica je bila neizvesna samo u prvoj četvrtini, koja je bila izjednačena. Već u drugoj deonici, za svega 1:17, Vojvodina 021 je napravila seriju od 9:0. Raspucala se kapiten domaćeg tima Jovana Jovović i tim iz Novog Sada je otišao na dvocifrenu prednost koja do kraja meča više nije bila jednocifrena. U prvom poluvremenu Vojvodina 021 je pogodila čak osam trojki. U drugom delu igralo se u sporijem ritmu, a kada je domaći tim stigao do plus 20 (53:33) pobednik je praktično rešen. Poslednja deonica poslužila je domaćem timu da razigrava mlađe igračice.
Aleksandar Jovanović, Potpuno zaslužena pobeda mog tima. Malo opuštenije smo ušli u meč, imali smo nekoliko povređenih igračica koje su se verovatno štedele, li dobrom odbranom i preciznim šutevima, pre svega Jovane Jovović, napravili smo razliku. Posle toga smo rutinski završili utakmicu i što je takođe bitno, bez povreda.
Jovana Jovović, Mislim da smo potpuno zasluženo došle do desete pobede. Nešto slabije smo počele, ali kako je utakmica odmicala sve je došlo na svoje mesto.
Vesna Džuver, Čestitke domaćinu na zasluženoj pobedi. Zbog objektivnih razloga, loše smo trenirali prošle nedelje. Znali smo da će biti težak meč protiv kvalitetnog protivnika i spremale smo se za to, ali sve što smo uradili nije bilo dovoljno za povoljniji rezultat.

More in 1.ŽLS