1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – SPD Radnički d.o.o., 82:61

1.ŽLS, Vojvodina 021 – SPD Radnički d.o.o., 82:61

Posle izjednačenog početka. Vojvodina je preko Sarte Lumis, koja je pogodila tri trojke, stekla osetniju prednost. Domaći tim je ubacio čak pet trojki u prvoj četvrtini. Gošće su bolje započele drugu deonicu i stigle na svega tri poena zaostatka (26:23), ali su Novosađanke svojom serijom vratile dvocifrenu prednost (34:24). Ispostaviće se da je prednost domaćih do kraja meča uvek bila dvocifrena, a masimalna u trećoj četvrtini, +27. Pobednik je već tada odlučen.
Aleksandar Jovanović, Jedno od naših slabijih izdanja ove sezone. Bila je ovo utakmica sporog ritma u kojoj je došao do izražaja naš veći kvalitet i dobar šut u prvom poluvremenu.
Vladana Vujisić, Zaslužena pobeda. Kada smo stekli veću razliku, nama je ova utakmice delom poslužila za uigravanje pojedinih akcija za naredni meč, a to je derbi sa Crvenom zvezdom.
Nenad Milovanović, Čestitao bih ekipi Vojvodina na zasluženoj pobedi. Od početka je domaći tim postavio igru koja mu odgovara. Morali smo da skupljamo odbranu i tako smo im ostavili dosta prostora za otvorene šuteve, a Vojvodina ih je pogađala. Mi smo dosta oslabljeni u odnosu na prvi deo sezone i u ovom sastavu nismo mogli da ozbiljnije pariramo kvalitetnom timu kakav je Vojvodina.

More in 1.ŽLS