Vesti

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Spartak, 98:66

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Spartak, 98:66

Utakmica koja je bila neizvesna i delom izjednačena samo u prvoj četvrtini. Već u drugoj deonici, domaći tim je zaigrao mnogo efikasnije. Lena Radulović je lako probijala odbranu Spartaka, raspucala se Šareka MekNil i već na poluvremenu Vojvodina 021 je imala 20 poena prednosti (54:34). U trećoj četvrtini Subotičanke su odigrale vrlo slabo u napadu i tu je svaka dilema oko pobednika otklonjena. Do kraja meča oba trenera su iskoristila tu činjenicu kako bi dali šansu mladim igračicama, koje inače imaju manju minutažu.
Aleksandar Jovanović, Opet smo slabo orvorili meč, što nam se često dešava u poslednje vreme. Moraćemo da poradimo na fokusu na samom početku utakmice. Na krilima Lene Radulović koja je unela mnogo energije u našu igru, došli smo do prednosti posle koje je bilo mnogo lakše igrati. Naprosto, kvalitetniji smo od Spartaka i rezultat na kraju je to i pokazao.
Lena Radulović, Sa nedovoljno koncentracije smo ušli u utakmicu i napravili mnogo nerezonskih faulova. Posle toga smo skupili snagu i energiju i napravili veliku razliku. Drago mi je što smo napravili veliku prednost i tako omogućili mlađim igračicama da igraju i stiču iskustvo.
Dušan Perović, Odradili smo dosta dobar skauting i dobro ušli u utakmicu. U prvoj četvrtini smo odradili dosta dobrih stvari. Ipak, kvalitet Vojvodine, uz ofanzivni skok njihovog tima je brzo došao do izražaja, tako da je na kraju vojvodina apsolutno zasluženo stigla do pobede.

More in Vesti