1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Kraljevo, 65:68

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Kraljevo, 65:68

Gošće su mnogo bolje kreniule, serijom 10:0. Domaće su potom smanjile zaostatak, ali zahvaljujući trojkama Anje Marinković Kraljevo je opet imalo značajniju prednost. U drugoj deonici, ta prednost je iznosila u dva navrata 16 poena. To je usledilo nakon što je posle starta Marinkovićeve Lara Radulović razbijenog nosa morala da napusti teren. U trećoj deonici, kad god bi se Vojvodina primakla, usledila bi serija Kraljeva predvođenog sjajnom Draganom Gobeljić. U poslednjoj deonici gošće su drugo održavale desetak poena prednosti, ali su domaće odličnom odbranom uspele da smanje zaostatak. Poslednjih 2 minuta i 11 sekundi ni jedan tim nije postigao ni jedan poen i Kraljevo je ostvarilo pobedu.
Aleksandar Jovanović, Bila je ovo teška utakmica. Platili smo ceh pauzi i nedovoljnom broju treninga. Kraljev o je fizički mnogo spremnije od nas. Loše smo šutirali, nismo pogodili mnogo otvorenih šuteva. Uz to , nastavljeni su neki naši problemi na domaćem terenu, to je teško prećutati. Kao da nekome smeta da Vojvodina posle 50 godina može da se ozbiljno umeša u trku za titulu.
Lena Radulović, Od nas 12 igračica 9 je bilo bolesno, ali to ne sme da nam bude alibi. Loše smo ušle u meč i gubile sa 10:0, a to se protiv ekipe kao što je Kraljevo teško nadoknađuje. Uspele smo u drugom delu da skoro stignemo zaostatak, ali onda je bilo nekih čudnih odluka. Mi nismo pogađale, a protivnice su nas dobro zatvarale ispod koša. Zslužena pobeda Kraljeva.
Željko Vasiljević, Znali smo da Vojvodina trenutno nije u sjajnoj formi, jer sz zbog korona virusa imale dugu pauzu. Meni je žao što se to desilo. Imali smo nekoliko padova tokom utakmice, u kojima nas je domaći tim kažnjavao.Ipak, ono što smo hteli igračice su 90 odsto ispoštovale i to nas je dovelo do pobede.
Aleksandra Račić, Čestitam protivnicama na sjajnoj borbi tokom selog meča. Mi smo pokazali da se vraćamo u formu, jer rezultati s početka prvenstva, zbog raznih pehova koje smo imali, nisu bili realni. Sada sve polako dolazi na svoje mesto. Imamo kvalitet i iskustvo i to smo pokazali.

 

More in 1.ŽLS