1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Duga, 92:50

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Duga, 92:50

Gošće nisu bile ravnopravan takmac kvalitetnijoj domaćoj ekipi. Vojvodina 021 je vodila tokom čitave utakmice, maksimalno čak 37 poena (82:45). Duga jhe najbolje periode igre imala u drugoj četvrtini, koja je završena u egalu. U domaćem timu vrlo dobre role imale su Anastrasija Podunavac, Jovana Adamović, Milina Mišeljić i Lara Radulović.
Aleksandar Jovanović, Ekipa je umorna od zgusnutog rasporeda, kuburimo sa povredama, ali smo smogli snage da dođemo do bodova. Forsirali smo igru preko centara, jer smo procenili da smo tu jači od protivnika i to nam se na kraju isplatilo. Ujedno smo želeli da rasteretimo neke igračice. Generalno sam zadovoljan rezultatzom ovog meča kao i rezultatima od početka sezone.
Anastasija Podunavac, Čestitke igračicama Duge na borbenosti, a mojoj ekipi na pobedi. Ispoštovale smo sve što je bilo dogovoreno u svlačionici. Pokazale smo da smo bolja ekipa. Vodile smo sve vreme, ni jednog trenutka vođstvo nam nije bilo ugroženo i došle smo do sigurne pobede.
Duško Simić, Naše igračice su ušle previše opušteno u utakmicu. Previše smo se uzdali u činjenicu da je Vojvodina umorna zbog meča u VABA ligi pre nekoliko dana. Domaći tim je iksoristio veći kvalitet koji poseduje i zasluženo pobedio.
Jovana Milinković, Domaći tim je zasluženo pobedio. Mi nismo sipoštovali ništa od onoga što smo se dogovarali u svlačionici. Ušle smo loše u meč i protivnik je to sikoristio. Pogotovo smo loše igrale u fazi odbrane.

More in 1.ŽLS