1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Art Basket, 66:86

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Art Basket, 66:86

Za klasu bolja igra gostujućeg tima. Vojvodina 021 je bila ravnopravan takmac samo u prvoj četvrtini. Domaća ekipa nije imala odgovor na pokretljiv presing Beograđanki. Već u drugoj deonici Art je stekao 17 poena prednosti (25:42) i bolo je jasno da domaći tim teško može da se vrati. Art je odlično šutirao za tri poena (12/23) i imao čak 18 skokova više u tu je bila glavna prednost gostujućeg tima.
Aleksandar Jovanović, Protivnik je imao bolji skok, veću energiju, duži roster kvalitetnih igračica i pre svega mnogo bolji šut, do0k smo mi promašivali i zicere. Mi imamo problem jer su nam povređena dva šutera. To se mnogo osetilo na ovoj utakmici.
Sara Elizabet Lumis, Art Basket je veoma dobar tim , što je danas i pokazao. Imaju odliučne igračice i trenera. Čestitam im na pobedi. Mislim da su gošće bile bolje pre svega u skoku i u šutu i to im je donelo pobedu.
Milan Vidosavljević, Teška utakmica , iako krajnji rezultat to ne pokazuje. Mi smo mlada ekipa, pa je verovatno to razlog što smo napravili velik broj grešaka i izguvbljenih lopti. Ono što je najvažnije dobra odbrana i visok nivo energije su trajali svih 40 minuta. Ova pobeda nam mnogo znači posle neočekivanog poraza od Duge.
Višnja Stefanović, Veoma bitna pobeda za nas. Zaslužili smo je jer smo se odlično pripremili za ovo gostovanje. Mislim da nam je pobedu donela naša egresivnost i dobar skok, čime smo nadoknadili veliki broj izgubljenih lopti.

More in 1.ŽLS