1.ŽLS

1.ŽLS, Student – Partizan 1953, 65:88

1.ŽLS, Student – Partizan 1953, 65:88

U utakmici 18. kola Prve ženske lige Partizan je ostvario pobedu na gostovanju u Nišu, savladao je ekipu Studenta sa 88:65. Prvih 15 minuta utakmica je prošla u izjednačenoj igri obe ekipe, Student je bio ravnopravan protivnik favorizovnim crno-belim, ali je u poslednjih pet minuta druge četvrtine gošćama dozvolio da bez preterano dobre igre naprave seriju 11:2 i na poluvreme odu sa devet poena prenosti (38:29). U drugom delu utakmice Partizan je zaigrao onako kako se i očekivalo od ekipe koja se bori za najviši plasman u ligi, a i Student se vratio na nivo na kome igra najveći deo ove sezone što je rezultiralo lakom pobedom gošći iz Beograda (88:65). Marina Stojić sa 17 i Marina Davinić sa 16 poena su bile najefikasnije u Partizanu, dok su u Studentu po broju postignutih koševa najuspešnije bile Anamarija Stojičić sa 19 i Jelena Curaković sa 13 poena.
Milkan Mrđa, Čestitke ekipi Partizana na pobedi, nama ostaje da se fokusiramo na poslednja četiri kola u prvenstvu i pokušamo da zadržimo prvoligaški rang.
Maja Živković, Zaslužena pobeda Partizana, čestitam im na pobedi i dobroj igri i želim im sreću u nastavku sezone. Mi smo ponovile greške koje nas krase od početka takmičenja i nadam se da imamo vremena da ih popravimo do narednih utakmica koje su nam odlučujuće u borbi za opstanak.
Miljana Bojović, Malo sporiji start pogotovo u procentu šuta, ali kada smo pokupili na našoj energiji i na trčanju i agresivnosti onda smo podigli rezultat u našu korist i priveli utakmicu kraju.
Marina Stojić, Čestitke devojkama iz moje ekipe na zalaganju i pobedi, a čestitke i Studentu na fer i korektnoj igri.

More in 1.ŽLS