1.ŽLS

1.ŽLS, Student – Crvena zvezda, 82:85

1.ŽLS, Student – Crvena zvezda, 82:85

Početak utakmice obeležila je sjajna igra domaće ekipe u oba pravca, dok su izabranice Dragana Vukovića ušle usporeno u utakmicu. Na prvoj pauzi, košarkašice Crvene zvezde shvatile su da će morati dobro da se oznoje, kako bi izbegle iznenađenje na kraju utakmice. Od druge četvrtine su pokazale pravi pristup, i u narednih minuta, publika je mogla da vidi maksimum kvaliteta koji ženska košarka trenutno može da pruži u domaćem takmičenju. Kratka rotacija u Studentu počela je da uzima danak, dok su prednost u širini rostera i atleticizmu, košarkašice Crvene zvezde znalački koristile. Usledio je zanimljiv finiš, u kome je Student, pri rezultatu 82:83 imao dva napada za pobedu, koje nije uspeo da realizuje. Na kraju, zaslužena pobeda gošći, rezultatom 82:85.
Milkan Mrđa, Odlično smo otvorili utakmicu, i 35 minuta imali punu koncentraciju. Presudila je duža klupa ekipe Crvene zvezde. Čestitke protivniku na pobedi, a mojim igračicama na činjenici da su pokazale da mogu da igraju na visokom nivou protiv ekipa iz vrha tabele.
Gorana Kondić, Dobro otvorena utakmica ѕa nas, ali sa ovakvim protivnikom stalno treba biti na oprezu. Prednost koju smo stekle u prvom poluvremenu oni su polako topili, dok mi nismo imale adekvatna rješenja u drugoj polovini poslednje četvrtine.
Dragan Vuković, I mi i Stduent smo u nekom periodu tranzicije. Mi sa promenom dvorane i termina za treninge, a Student sa promenom trenera. Očigledno da se Student tu bolje snašao i odigrao odličnu utakmicu. Mi smo, pre svega loše energetski izgledali, ali smo na kraju uspeli da slomimo Student, koji je izgledao odlično. Ako nastavi ovako, ne treba da brine za opstanak.
Nevena Naumčev, Loše smo trenirali prethodne dve nedelje sa samo jutarnjim terminima, što se odrazilo na našu igru. Nadamo se boljoj igri u nastavku.Čestitam Studentu na dobroj igri.

More in 1.ŽLS