1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Vrbas, 80:70

1.ŽLS, Radivoj Korać – Vrbas, 80:70

Na samom početku se videlo da nas očekuje neizvesan meč do samog kraja, iako je ekipa gostiju došla oslabljena, bez jedne od najboljih igračica, Danijele Dimitrijević, i bez trenera, Nenada Markovića. Korać je imao veoma raspoloženu Saru Loomis koja je već u prvom poluvremenu upisala dabl-dabl učinak. Ona je zajedno sa Marijom Stojiljković otvorila treću četvrtinu koja je bila presudna i gde je Korać stekao ključnu prednost koju je zadržao do kraja utakmice. Loomis je završila meč sa 21 poenom i 17 skokova. Po 15 poena postigle su Selaković i Stojiljković, a Vukosavljević je imala neverovatnih 15 asistencija. U ekipi Vrbasa Jovana Jovović je bila najefikasnija sa 22 poena, pratile su je Laković sa 12, Marčetić sa 11 i Bjelović 10. Stojanović je zabeležila 10 asistencija.
Zoran Akanović, Posle prethodnog kola i poraza koji nije smeo da nam se desi, odigrali smo utakmicu protiv ekipe Vrbasa koja je došla nekompletna zbog virusa. Pružena je prilika svim igračicama , svako je dao svoj doprinos i mislim da smo zaluženo slavili. Čestitam devojkama na prikazanom i nadam se da ćemo ovako nastaviti. Protivniku želim dobro zdravlje i puno sreće u nastavku.
Nina Vukosavljević, Želim da čestitam obema ekipama, pre svega svojoj, na odličnoj timskoj igri i na tome što je svako dao svoj doprinos, zato i jesmo pobedili.
Slobodan Jelić, Čestitam ekipi Koraća na pobedi. Mislim da je ključ ove utakmice bio u ofanzivnom skoku domaćina, tj. u našem defanzivnom skoku koji je bio veoma loš. Na sve je uticala i skraćena rotacija koju smo i danas imali, fale nam tri igračice. Poželeo bih sreću Koraću u nastavku takmičenja.
Jovana Jovović, Čestitke ekipi Koraća na fer i korektnoj borbi, na pobeđenoj utakmici. Presudan je bio skok u odbrani i u napadu gde smo mi zakazali. Idemo dalje. Puno sreće u nastavku.

More in 1.ŽLS