1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Student, 101:40

1.ŽLS, Radivoj Korać – Student, 101:40

U 21.kolu Prve ženske lige srbije ŽKK Radivoj Korać je savladao ekipu Studenta iz Niša rezultatom 101:40. Od samog starta utakmice domaće košarkašice su uspostavile svoj ritam i vrlo brzo stigle do značajnije prednosti i već do poluvremena utakmica je bila rešena. U nastavku trener domaćih je pružio šansu svim igračicama koje su ispunile sva očekivanja, a ujedno i odmorio startere pred završetak regularnog dela sezone i pred borbu za prvi trofej ove sezone, KUP Milan Ciga Vasojević. Najefikasnija u ekipi domaćina bila je Milica Mitrović sa 22 poena bez promašaja iz igre, Sara Loomis i Nevena Rosić su je pratile sa po 20 poena. Kod gostujuće ekipe najefikasnija je bila kapiten Vujisić sa 9 poena, Milovanović je dodala 8, N.Đorđević 7 poena.
Zoran Akanović, Ekipa Studenta je došla u oslabljenom sastavu, bez obzira na to, pristupili smo maksimalno ozbiljno utakmici. Nas čeka finale Kupa i završnica domaćeg prvenstva, tako da nismo dozvolili nikakvo opuštanje.
Čestitam ekipi Studenta na dobroj sezoni i sve najbolje u nastavku.
Nevena Rosić, Čestitala bih ekipi Studenta na dobro pruženom otporu, obzirom da su došle u dosta oslabljenom sastavu. Ponosna sam na svoje saigračice i ono što je dobro, to je da na ovakvim utakmicama gradimo timski i pobednički duh, jer nam u narednom periodu predstoje teške utakmice, završnica Kupa i plej of, gde ćemo, ja verujem, pokazati pravi potencijal Koraća.
Ivan Simić, Čestitam ekipi Koraća na zasluženoj pobedi. Došli smo u Beograd sa dosta oslabljenom ekipom, ali ne oprvdavam našu lošu igru i slabu angažovanost na terenu. Želim ekipi Koraća uspeh u nastavku sezone , kako na završnici Kupa, tako i u završnici domaćeg prvenstva.
Vladana Vujisić, Čestitam ekipi Koraća na pobedi i fer i korektnoj igri. Mi dosta oslabljene igramo, te tako, nismo mogle da pružimo jači otpor. Sve najbolje Koraću u nastavku sezone.

[envira-gallery id="20325"]

More in 1.ŽLS