1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Novosadska ŽKA, 92:78

1.ŽLS, Radivoj Korać – Novosadska ŽKA, 92:78

Veoma neizvesna utakmica u Košarkaškom centru Radivoj Korać. Gošće iz Novog Sada su bile ravnopravan rival više od trideset minuta. Sara Loomis je bila enigma za protivnika koji nije imao način da je zaustavi. Postigla je 35 poena i imala 16 skokova. U ekipi domaćina istakla se i Vukosavljević sa 15 poena uz 10 asistencija. U ekipi gostiju Mršić je postigla 19 poena, pratila ju je Gvero sa 17, Đukić sa 14, Jovanović sa 11 i Tadić sa 10 poena.
Zoran Akanović, Jako teška utakmica. Mučili smo se veći deo prvog poluvremena, nismo uspeli da se odlepimo na neku značajniju razliku, tek smo u finišu utakmice iskoristili našu fizičku spremu u odnosu na tim iz Novog Sada. Pobeda na kraju ove godine, lep osećaj. Jedva čekamo nastavak sezone , 16.januara, ali pre toga imamo nekih nedelju dana da se odmorimo, imali smo veoma težak raspored nakon povratka igrača na teren posle preležane korone. Čestitam mojim devojkama , a i protivnicima na fer i korektnoj borbi i puno sreće u nastavku lige , u borbi za opstanak.
Marina Davinić, Pre svega bih čestitala protivniku na fer i korektnoj igri i odličnoj borbi. Bila je veoma teška utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu, koš za koš se igralo. Srećom, probudile smo se u drugom poluvremenu i rešile pitanje pobednika u našu korist. Očekuje nas odmor , a zatim se vraćamo na teren i nadamo se nastavku ovog pobedničkog niza.
Milan Ivanić, Pre svega, da čestitam ekipi Koraća na zasluženoj pobedi. Utakmica je bila veoma dinamična, sa dosta preokreta. Ušli smo u poslednju četvrtinu sa poenom zaostatka i , mali kvar na semaforu, nas je izbacio iz ritma. Mi se okrećemo nastavku prvenstva i trudićemo se da izborimo opstanak.
Dunja Gvero, Želim da čestitam ekipi Koraća na pobedi i da zahvalim mojim devojkama na odličnoj igri. Pokazale smo da možemo da se nosimo sa dobrom ekipom. Pridružila nam se Tijana Đukić nakon povrede, potrebno nam je malo da se uigramo, ali , nakon pauze, očekujem samo dobre rezultate za svoj tim. Srećni Novogodišnji i Božićni praznici svima!

More in 1.ŽLS