1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Crvena zvezda mts, 51:95

1.ŽLS, Radivoj Korać – Crvena zvezda mts, 51:95

Crvena zvezda je snažnom i agresivnom igrom od samog početka nametnula svoj ritam, kontrolisala utakmicu i konstantno uvećavala prednost koja je na poluvremenu iznosila 20:49. Korać je u nastavku uspeo da pruži nešto bolji otpor i da poraz učini prihvatljivijim. Najbolji igrač utakmice i apsolutni lider Crvene zvezde bila je Amerikanka Kendrion Eliot sa 19 poena, a pratile su je Mišeljić i Nedeljkov. U ekipi Koraća iѕdvojile su se Maksimović Jevđenijević, Marjanović i Stojiljković
Dragomir Bukvić, Čestitam Zveѕdi na zasluženoj pobedi. Vidi se da je taj tim u dobrom sistemu, dobro pripremljen, dobro trči, puni su samopouzdanja, ѕato i igraju Evropup.
Moja ekipa je unela energiju u utakmicu, međutim, pravili smo mnogo grešaka, loše smo otvorili prvu četvrtina šutitrajući 10-1, slabije smo zagrađivali. Video sam koje stvari treba da popravimo.
Nisam nezadovoljan bez obzira na rezultat. Ostaje nam da radimo, a Zvezdi želim sreću protiv Valensije.
Jelena Maksimović Jevđenijević, Rutinska pobeda Zvezde. Za klasu su kvalitetnija ekipa od nas što pokazuje i njihov rezultat u Evropi. Trudili smo se ali to nije bilo dovoljno za ozbiljniji otpor. Bile su bolje u svim segmentima igre i čestitam im na zasluženoj pobedi a mojoj ekipi na borbenosti.
Dragan Vuković, Odigrali smo reѕultatski dobru utakmicu, mada mislim da ima puno stvari koje treba da popravimo. Ovo nam je bila generalna proba za Valensiju koja nam dolazi u sredu. Drago mi je da smo prvi deo prvenstva okončali sa svim pobedama. Čestitam ekipi Koraća na dobroj igri i borbenosti, i zaista nisu odustajali do zadnjeg momenta, verujem da će imati više sreće u nastavku.
Kendrian Eliot, Odigrali smo dobru utakmicu, pripremali smo se za to. Počeli smo jako i igrali kao tim. Čestitam i mom timu i protivnicima.

More in 1.ŽLS