1.ŽLS

1.ŽLS PO, Mega MIS – Crvena zvezda, 96:54

1.ŽLS PO, Mega MIS – Crvena zvezda, 96:54

Mega MIS je u prvoj utakmici finala plej ofa 1 ŽLS savladala ekipu Crvene zvezde rezultatom 96:54. Finalna serija je krenula u nešto sporijem ritmu, u prvih 5 minuta utakmice viđeno je svega 8 poena. Od tog momenta ekipa Mege je u potpunosti nadigrala rivalke. Čvrstom odbranom, protivnicama su za poluvreme dopustile svega 25 poena, uz to ih je pratilo i dobro šutersko raspoloženje, i na poluvreme odlaze sa prednošću od +23. Drugo poluvreme je ista slika na terenu, ekipa trenera Vidosavljevića nije dopustila da joj padne koncentracija, sve vreme je Mega držala jak ritam u kojem protivnice nisu uspele da se snađu. Ekipa Mege je svaku četrtinu rešila u svoju korist, od toga 3 sa dvocifrenom razlikom, što je na kraju bilo dovoljno za +42.
Milan Vidosavljević, Odlična utakmica za nas, čestitam mojoj ekipi na prikazanoj igri danas. Poveli smo 1:0 u seriji, i to je ono što se računa. Okrećemo se sledećoj utakmici koja je za dva dana. Veoma je važno da pokušamo da ponovimo igru iz prvog meča i na gostujućem terenu.
Nevena Vučković, Trudili smo se i radili cele sezone da bi danas odigrali ovako. Verujem da ćemo stići do našeg cilja, a do tamo nas dele još dve pobede.Čestitala bih protivničkoj ekipi na fer plej igri.
Dragan Vuković, Utakmica u kojoj je Mega pokazala da je zasluženo bila na prvom mestu kroz celu sezonu, bili su najbolji stvarno u ligi i pokazali su to i na ovoj utakmici. Mi nastavljamo dalje, pokušaćemo što pre da zaboravimo ovo i da pokušamo da podignemo prvo nivo naše igre, pa ćemo videti da li će to biti dovoljno za pobedu i da nastavimo seriju.
K.D. Rojster, Mi smo počele sporo utakmicu i nismo bile agresivne u odbrani, što je rezultiralo i lošim ofanzivnim rešenjima, ali je to dobro za nas, znamo šta treba da radimo u sledećoj utakmici, ovo je tek prva.

More in 1.ŽLS