1.ŽLS

1.ŽLS, Partizan 1953 – Vojvodina 021, 44:79

1.ŽLS, Partizan 1953 – Vojvodina 021, 44:79

Ekipa Vojvodine od samog početka je uspela da nametne svoj ritam, pokušavale su košarkašice Partizana da tokom prvog poluvremena održe priključak, ali su na poluvreme otišle sa zaostatkom od -13 (26:39). Tokom drugog poluvremena igračice Vojvodine uspostavile su apsolutnu kontorlu na utakmici, domaća ekipa nije uspevala da stabilizuje svoju igru niti u napadu, a ni u odbrani, pa je razlika samo rasla. Na kraju ekipa iz Novog Sada je slavila ubedljivo 44:79.
Slađan Ivić , Čestitam Vojvodini na rezultatu i n a dosadašnjem uspehu u međusobnim duelima.Kvalitet je definitivno na njihovoj strani. Međutim, kod nas kod pojedinih igrača se danas nije videlo da dres koji nosimo moramo da opravdamo angažovnjem, željom, htenjem, voljom, srcem i borbenošću. Ja sam njima otvoreno ranije rekao da je ovo za njih jedinstvena prilika da mnogi igrači imaju veliku minutažu i ovo što nose dres Partizana možda je i najveći klub u kojem će možda i igrati. Sam početak utakmice, sam pristup, hoćemo, želimo, ali ne možemo. Kvalitet je svakako na njihovoj strani, ali mi smo mogli mnogo pametnije, odgovornije i sigurnije da odigramo. Kada se pogleda utakmice jedno mučenje, i sam rezultat na kraju. Kada je kolega Jovanović ubacio decu i kada oni igraju i bore se za svoj klub, a naši igrači, mlađi, a i stariji nemaju toliko kvaliteta, želju su sigurno imale, ali možda za sebe, za ono što smo mi vidili sigurno nisu imale. Mislim da ovo nije ništa strašno ukoliko se shvati jedna objektivna okolnost, a to je da dres koji se nosi, mora maksimalno da se opravda. Na prošloj utakmici i ovoj sam dao maksimum sebe, ali sam video kuda vodi ovaj brod. Sve vreme smo pokušavali taktički i neke stvari koje smo radili u odbrani uspevale su u nekom manjem pokušaju. Međutim, sve kad se sabere možda i najlošije izdanje našeg tima do sada.
Sofija Olić, Odigrali smo dve utakmice sa Vojvodinom u kratkom periodu. Držale smo se u prvom poluvremenu i onda je rezltat sve više padao. Čestitam ekipi Vojvodine. Nadam se daćemo preostale utakmice u domaćem prvenstvu odigrati bolje i popraviti učinak.
Aleksandar Jovanović, Utakmica samo tri dana nakon Kup utakmice. Generalno sam zadovoljan pošto nije lako pobediti i značajno slabiju ekipu od Partizana pet puta u kratkom periodu, dva, tri meseca. Mi smo odlično ušli u drugo poluvreme, a Partizan se nije snašao. Čestitam ekipi Partizana na fer i korektnoj igri i vidimo se sledeće sezone.
Jovana Adamović, Moram da se osvrnem i na prvu utakmicu mislim da je ekipa Partizana danas bila demotivisana tim mečom. Mislim da je ove sezone kvalitet na našoj strani i želimo da pobedimo i naredne tri utakmice i da možda budemo prve na tabeli. Čestitala bih i ekipi Partizana na borbi.

[envira-gallery id="20250"]

More in 1.ŽLS