1.ŽLS

1.ŽLS, Partizan 1953 – Spartak, 93:45

1.ŽLS, Partizan 1953 – Spartak, 93:45

Ekipa Partizana od samog početka je uspela da nametne svoj ritam i već nakon prve četvrtine stekla je dvocifrenu prednost 25:8. Tokom druge četvrtine, gostujuća ekipa uspela je da parira ekipi Partizana, ali to nije bilo dovoljno da smanje zaostatak, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 43:27. U nastavku utakmice košarkašice beogradske ekipe nastavile su da kontrolišu igru. One su uspostavile su apsolutnu kontorlu na utakmici, a gostujuća ekipa nije uspevala da stabilizuje svoju igru niti u napadu, a ni u odbrani, pa je razlika samo rasla. Na kraju Partizan je slavio rezultatom 93:45.
Slađan Ivić, Dobrim pristupom smo otvorili utakmicu i praktično u prvoj četvrtini rešili je u svoju korist. Doprinos u pobedio je bio od svake igračice, tako da je i sam rezultat na kraju pokazatelj naše igre. Iako su gošće odavno ispale iz Prve lige, pokušale su da se odupru, tražile su rešenja, ali naš tim je pokazao veliku moć u večerašnjoj utakmici, a rezultat je proizvod kolektivne igre našeg tima.
Sofija Olić, Drago mi je što smo od prvog do poslednjeg minuta igrale kao da je bitna utakmica. Nismo potcenile protivnika i igrale smo maksimalno i tako smo došle do ubedljive pobede. Čestitam ekipi Spartaka na dobroj igri. Bio je ovo naš poslednji meč, šesto mesto na tabeli, mislim da je moglo mnogo bolje, ali šta je tu je. Idemo dalje, treniramo i nadam se da će biti uspešnija sledelja sezona.
Goran Krstajić, Hteo bih da čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Ovo je bila prilika da vidimo neke naše mmlađe igračice, kao i poslednjih par kola. Da se borimo za neku našu čast. Već je davno bilo rešeno što se tiče ispadanja i ostanka u ovoj Ligi. Na nama je sada da se spremimo što bolje za narednu sezonu, a Partizanu želim sve najbolje naredne godine.
Dara Kovačević, Želela bih da čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Mi smo, kao i cele sezone dosta oscilirali u igri. Ovo je trebalo da bude prilika da se mlađe igračice uigraju, da dobiju neku sigurnost u igri. Ovu sezonu smo mogli samo za to da iskoristimo i nadam se da će sledeće sezone biti bolje.

[envira-gallery id="20686"]

More in 1.ŽLS