1.ŽLS

1.ŽLS, Partizan 1953 – Art Basket, 60:72

1.ŽLS, Partizan 1953 – Art Basket, 60:72

Utakmicu su bolje otvorile košarkašice Art Basketa koje su presingom ostavile Partizan u prvih pet minuta bez poena i povele 10:0. Ispostavilo se da su ovih prvih 5 minuta odlučile pobednika jer se u nastavku vodila ravnopravna borba u kojoj Partizan nije uspeo da nadoknadi zaostatak iz prvog dela prve četvrtine.
Bojan Ivanović, Čestitam ekipi Art Basketa na zasluženoj pobedi. Prosto su danas više želeli pobedu od nas, što je nedopustivo u ovom takmičenju. Za minut i po smo dozvolili protivniku 10:0, to je negde i odlučilo pobednika na kraju. Bili smo bez fokusa veći deo utakmice, negde u poslednjoj četvrtini smo rešili da krenemo da igramo košarku, ali je to već bilo kasno. Dozvolili smo previše ofanzivnih skokova protivniku. Okrećemo se sledećim izazovima i nadam se da ćemo pronaći izlazi iz krize u kojoj se trenutno nalazimo.
Branka Luković, Prvo bih čestitala ekipi Art Basketa na pobedi. Mislim da se nismo pokazali u svetlu u kojem je trebalo. Imamo veoma malo vremena za trening jer igramo i Jadransku ligu. U sredu smo igrale i protiv Montane. Imale smo jedan trening da se pripremimo za Art. S druge strane oni su imali sedam dana da se spreme za nas. Nažalost naše greške se pokazuju na utakmici, jer nemamo vremena da ih ispravimo na treningu. Mislim da ćemo u nastavku šampionata sigurno biti bolje.
Milan Vidosavljević, Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Ušli smo s dosta energije, ali smo bili i oslabljeni neigranjem našeg kapitena i prvog pleja Snežane Čolić. Stvarno smatram da smo se dobro spremili za utakmicu. Pohvalio bih svoje devojke za veliku borbenost koju su pokazale kako bismo nadoknadili taj nedostatak. Mnogo smo srećni zbog pobede, baš nam znači posle poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu. Pokazali smo karakter i pobedili na ne lakom gostovanju, ovde kod Partizana. Ekipi Partizana poželeo bih puno sreće u nastavku takmičenja i što bolji rezultat.
Katarina Zec, Čestitam Partizanu na fer i korektnoj igri. Veoma smo zadovoljni pobedom. Dugo smo se pripremali za ovu utkamicu. Ispoštovali smo se sve što smo se dogovorili i verujem da smo zasluženo dobili. Dočekujemo Kraljevo sledeće nedelje, tako da se nadamo najboljem rezultatu.

More in 1.ŽLS