1.ŽLS

1.ŽLS, Kraljevo – Topolčanka, 98:64

1.ŽLS, Kraljevo – Topolčanka, 98:64

Moglo bi se reći rutinska pobeda domaće ekipe. Utakmica je odigrana u fer i sportskoj atmosferi u kojoj malene nisu dozvolile da u bilo kom trenutku se dovede u pitanje pobednik. Trener Jovanović je imao priliku da pruži šansu madim igračicama što je i učinio.
Nikola Jovanović, Ostvarena je planirana pobeda i drago mi je što su igračice koje inače nemaju veliku minutažu iskoristile svoju šansu.Ekipi Topolčanke želim sve najbolje u borbi za opstanak.
Dragana Gobeljić, Drago mi je što smo dobili utakmicu i pružili šansu mlađim igračicama. Mislim da smo odigrali utakmicu bez nekih velikih grešaka i još jednom bih čestitala pre svega mlađim igračicama na pobedi.Ekipi Topolčanke zahvaljujem na fer igri i želim im sve najbolje u nastavku sezone.
Slađan Ivić, Četitam ekipi na očekivanoj pobedi. Mi smo doputovali u Kraljevo da ispoštujemo i sebe i domaćina da odigramoonou onoliko koliko u ovom trenutku možemo,obzirom na situaciju i oko treninga i oko kluba.Radimo koliko možemo.Mi ćemo da nastavimo da se borimo i igramo kako god da bude.Čestitam još jednom domaćinu i želim sve najbolje u predstojećem Kupu.
Tamara Jokić, Čestitam ekipi Kraljeva na pobedi.Mi smo dale sve od sebe u ovom trenutku i nastavljamo dalje borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

More in 1.ŽLS