Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Dynamic VIP PAY, 90:102

RODA JLS, Žitko Basket – Dynamic VIP PAY, 90:102

U utakmici poslednjeg 22.kola Roda JLS juniori Žitko basket-a pretrpeli su poraz od ekipe KK Dinamika Vip Pay rezultatom 90-102 (17-24, 22-26, 26-25, 25-27). Veoma bledo izdanje ekipe Žitka u poslednjem kolu Dinamik i pored neigranja nekoliko standardnih igrača prikazao je odličnu igru i pokazao da će i budućnosti imati odlične selekcije. Utakmica od prvog do poslednjeg minuta je bila pod kontrolom Dinamika i pobeda momaka sa Dorćola nije dolazila u pitanje. U ekipi trenera Milana Josića najbolji su bili Ristić A – 26 poena , Romić O sa 19 poena i Velimirović U sa 18 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili večeras uvek dobri tandem Đorđević Marko sa 29 poena i Mitrović A sa 28 poena kao i Ostović A – 20 poena. Obe ekipe nastavljaju takmičenje na finalnom turniru gde će uskoro i znati svoje protivnike.
Lazar Vukoslavčević, Čestitao bi pre svega ekipi Dinamika na fer i korektnoj utakmici. Momci trenera Josića su odigrali energetski dobru utakmicu. Moji momci su po meni imali danas jednu od lošijih utakmica u sezoni u svim segmentima. Moramo da se vratimo jer više vremena nema za neke promene. Dinamikuželim svu sreću u daljem takmičenju.
Aleksandar Pantelić, Čestitao bih ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri. Loše smo odigrali ceo meč. Moramo da se vratimo kako znamo i umemo. Uskoro kreće završni turnir i shodno tome više nemamo vremena da ovako loše utakmice.

More in Aktuelno