2.MLS

2.MLS, Slodes – Hercegovac, 84:112

2.MLS, Slodes – Hercegovac, 84:112

Iskusna ekipa Hercegovca ostvarila je pobedu i u Beogradu, a skraćeni roster Slodesa pružio je maksimum protiv tima iz Gajdobre. Posle jakog i neizvesnog uvoda, gosti iz Gajdobre su podgili ritam utakmice i nametnuli svoju igru. Mlada ekipa Slodesa pokušala je da uhvati ritam Hercegovca, ali joj do ulaska u treću deonicu to nije pošlo za rukom. Treća deonica pripala je Slodesu i smanjila zaostatak na jednocifreni broj, ali to nije omelo Hercegovac da nastavi sa dobrom partijom i da meč privede kraju i vrati se kući sa pobedom iz Beograda.
Dušan Petrović, Prvo poluvreme smo odigrali jako loše defanzivno, nismo postojali u odbrani. Nismo sprečili šut za tri poena, a nismo sprečili ni prodore do koša. U trećoj četvrtini smo uspeli da počnemo da pravimo priključak, ali onda u poslednjoj četvrtini opet pad koncentracije i fokusa koji je ekipa Hercegovca kaznila.
Aleksa Medić, Čestitke ekipi Hercegovca na dobroj partiji. Borili smo se koliko smo mogli zbog skraćene rotacije i problema sa povredama. Pokušavali smo tokom cele utakmice da stignemo i preokrenemo, ali nismo uspeli. Okrećemo se narednom meču protiv Stara.

More in 2.MLS