Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Beko, 106:65

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Beko, 106:65

Izjava trenera KK Beko: Došli smo u skraćenoj rotaciji, pokušali da iznenadimo Zvezdu, ali nismo uspeli. Nismo imali dovoljno snage i energije da odgovorimo na njihovu bržu igru i agresivnost, što je i na kraju rezultiralo velikom razlikom. Čestitam na pobedi.
Izjava igrača kk Beko: Čestitam ekipi zvezde na pobedi, bili su bolji u svim segmentima od nas i zasluženo pobedili. Nastavljamo dalje i borbu za najboljih osam.
Izjava trenera Crvene zvezde: Nastavili smo pobednički niz, dobrim otvaranjem utakmice i velikim brojem pogođenih šuteva, dalo nam je samopouzdanje za nastavak meča i generalno za agresivniju igru. Iako je Beko igrao bez najboljeg igrača, nismo potcenilli ostale momke i ozbiljno smo ušli u meč i tako se ponašali tokom istog. Sada nam sledi odloženo kolo sa Megom i očekujem da vidim napredak moje ekipe u odnosu na prvi susret sa njima.
Izjava igrača Crvene zvede: Dobra utakmica za nas, za dizanje samopouzdanja za ono što nas očekuje, čestitam svojim saigračima na pobedi i ekipi Beko na fer igri.

More in Aktuelno