2.MLS

2.MLS, Morava – Radnički 1950, 79:73

2.MLS, Morava – Radnički 1950, 79:73

Ujednačene ekipe, izjednačena utakmica. Uprkos lošem šuutu, domaćin je to nadoknadion borbenom igrom I zalaganjem, protokom lopte I nešto boljim šutem za 2 poena. Sredinom utakmice napravili su razliku koju su uspeli da zadrze do kraja utakmice.
Perica Mitić, Dobar rezultat posle 3 ćetvrtine, nije nas hteo šut za 3 poena, ali smo imali dosta asistencija, I uspeli da izdržimo nalet gostiju na kraju. Dosta prostora za unapredjivanje igre, moramo da radimo na tome. Previše grešaka u igri ali na kraju smo ipak odneli pobedu
Aleksandar Miletić, Teška utakmica, nije hteo put na obe strane. Do svakog poena smo morali da dolazimo velikom borbom. Dosta skokova i borbe pod obručima. Čestitke igračima Radničkog.
Nikolić Nenad, Teško gogstovanje u Vladičinom Hanu, dobro smo otvorili utakmicu, slab procenat šuta za 2 poena, I za 3 poena prvenstveno je verovatno najveći krivac za rezultat. Nismo iskoristile greske protivnika, tako da nas je to koštalo na kraju.
Glišović Danilo, Tvrda utakmica, mnogo promašaja na obe strane. Domaćin je yaigrao malo bolje sredinom utakmice, nismo imali šutersko veče. U poslednjoj četvrtini smo probali da se vratimo, ali bilo je kasno. Čestitke igračima Morave.

More in 2.MLS