Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda – Radnički 1950, 75:79

RODA JLS, Crvena zvezda – Radnički 1950, 75:79

Izjava trenera Radničkog 1950: Velika pobeda za nas, dobiti Crvenu zvezdu u Beogradu je velika satisfakcija za ove momke za nastavak takmičenja i njihov napredak. Čestitao bih svojim momcima i nastavljamo sa treningom i borbom za top8.
Izjava igrača Radničkog 1950: Čestitam svojim saigračima na bitnoj pobedi, protiv favorizovane Crvene zvezde. Otvorili smo dobro utakmicu što je uticalo na samopuzdanje kod šuta u većem delu utakmice, i gde smo na kraju uspeli da pogodimo bitne šuteve za tri poena.
Izjava trenera Crvene zvezde: Opet iste boljke nam se dešavaju, spor i mekan ulazak u utakmicu, gde dozvolimo protivniku da izgradi samopouzdanje i da igra rasterećeno, i na sve to ništa nismo uspeli da pogodimo, otvorene šuteve smo promašivali i u momentu kada smo vodili, nismo uspeli da prelomimo utakmicu.
Izjava igrača Crvene zvezde: Nismo ispoštovali sve ciljeve iz svlačionice, dosta smo tražili šut koji nas na ovoj utakmici nije služio, dosta promašenih šuteva. Čestitam ekipi Radničkog na pobedi, nastavljamo dalje, do kraja lige ostalo je još 4.kola i nadam se da ćemo uspeti da podignemo formu za završni turnir.

More in Aktuelno