Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda – Partizan, 73:61

Izjava trenera Partizana: Nismo uspeli da održimo kontinuitet svih 40 minuta i da odgovorimo na agresivnu odbranu Crvene zvezde. Prvo poluvreme smo odigrali odlično dok je lopta imala protok u napadu, ali u nastavku utakmice nismo ispoštovali određene ciljeve u napadu i odbrani. Čestitao bih zvezdi na zasluženoj pobedi.
Izjava igrača Partizana: Čestitao bih zvezdi na pobedi, nažalost ofanzivne skokove u drugom poluvremenu nismo realizovali i manjak koncetracije u odbrani nas je koštalo pobede. Nastavićemo sa radom, i nadam se sledećeg vikenda pobedi i boljoj igri.
Izjava trenera Crvene zvezde: Opet se ponovila situacija kao u utakmici sa Borcem, gde prvo poluvreme ne igramo na nivou kako možemo i hoćemo, a onda u drugom poluvremenu zaigramo prepoznatljivo i dozvolimo protivniku samo 22 poena za celo poluvreme. Čestitao bih svojim momcima na pobedi, uvek je bitno kada se pobedi u derbiju. Mislim da je bila dobra utakmica, dosta sportskog kontakta, bez ružnih scena i mislim da je opravdala samu reč derbi. Partizanu puno sreće u nastavku.
Izjava igrača Crvene zvezde: Veoma bitna pobeda za nas, i zbog samopouzdanja i zato što je uvek lepo pobediti večitog rivala i na tome čestitam svojim saigračima. Iako smo ušli loše u utakmicu, sa dosta grešaka, uspeli smo da prelomimo u drugom poluvremenu i odemo na sigurnu razliku. Čestitam Partizanu na fer igri.

More in Aktuelno