Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Žitko Basket, 74:71

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Žitko Basket, 74:71

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čvrsta jaka dinamična utakmica odigrana sa puno energije na obe strane. Mislim da su gledaoci bili prezadovoljni prikazanim.
OGNJEN ROMIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Želeo bih pre svega da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri koji su danas bili odlični nisu klonuli kada smo napravili razliku od 13 poena već naprotiv krenuli su u drugom poluvremenu odlučno sa puno energije. Mi smo brzim promenama u igri uspeli da stignemo njihovo vođstvo i na kraju utakmice da preokrenemo rezultat u našu korist i na kraju pobedimo.
LAZAR VUKOSLAVČEVIĆ TRENER KK ŽITKO BASKET, Pre svega hteo bih da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, odličnoj pruženoj partiji i dobro pripremljenoj utakmici. Osvrnuo bih se na slaboj koncetraciji mojih igrača na samom kraju utakmice što nas je na kraju koštalo pobede. Sve u svemu jedna jako dobra utakmica i okrećemo se daljem nastavku sezone.
ALEKSANDAR MITROVIĆ IGRAČ KK ŽITKO BASKET, Teška utakmica Dinamik uvek nezgodan na domaćem terenu. Borili smo se do poslednje sekunde ali nismo uspeli da pobedimo.

More in Aktuelno