2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 62:74

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 62:74

Utakmica je protekla u fer atmosferi. Domaćoj ekipi je pripala samo druga četvrtina, ostale četvrtine su pripale gostujućij ekipi.
Petar Arsenović, Mislim da je pobedila pre svega iskusnija ekipa, naravno i kvalitetnija ekipa. Nismo imali rešenje za Natašu Bučevac, ona je već tri godine prvi strelac ove lige. Jako je teško nju čuvati, videli ste, ulazili smo u bonus, treće i četvrte četvrtine. Pokušavali smo da udvajamo među tim, očigledan je njen kvalitet i ono što daje daje veliku prednost. Mi smo bili borbeni i vrlo agresivni, ali smo ekipa koja ne trenira zajedno, nismo uigrani. Mi smo ekipa koja ne moze da postavi pozicioni napad, osim ovih devojčica koje su ovde u ljuboviji koje to znaju. S obzirom koja je situacija one su nam potrebne i vredne i moramo se osloniti na njih.
Valentina Vasiljević, Čestitam ekipi Prijepolja na pobedi. Loše smo otvorile utakmicu. U prvoj četvrtini se napravila velika razlika. Posle smo pokušavale da stignemo, borile smo se ali eto, ekipa Prijepolja je zasluženo pobedila.
Nada Cmiljanović Žunić, Čestitam mojim igračicama na pobedi. Igračicama KK Ljubovije čestitam na borbenosti i korektnosti. Poželeću im puno sreče u nastavku sezone. Nadam se da će uspeti da izbore opstanak u ligi. Utakmica je bila dinamična i zanimljiva. Domaća ekipa je imala i svoje trenutke. Utakmicu je presudio veći izbor košarkašica u Mileševki.
Nataša Bučevac, Utakmicu smo otvorili dobro i stvorili prednost od 20 poena razlike. U drugoj četvrtini je došlo kod nas do pada koncentracije. Protivnik je prilagodio šuteve sa distance pa su smanjili prednost. U drugom poluvremenu smo uspele da zadržimo prednost pa smo mirno privele utakmicu kraju. Nadam se da ćemo u nastavku sezone nastaviti sa ovkvim ritmom i pobedama.

More in 2. ŽLS