2.MLS

2.MLS, Morava – Hercegovac, 85:86

2.MLS, Morava – Hercegovac, 85:86

Sjajna utakmica, sa dosta neizvesnosti I promena vođstva. Košarkaši Morave su sjajno odigrali prvo poluvreme, I poveli sa 12 ponea razlike. Gostujuća ekipa se vratila u drugom poluvremenu dobrom zonskom odbranom I boljim šutem. Tokom cele utakmice obe ekipe su igrale borbeno, sjajno za gledanje I uživanje. Posle mnogo preokreta u poslednjoj četvrtini, na kraju je ekipa Hercegovca zasluženo pobedila, Marko Savić je sa svoja dva šuta na kraju rešio utakmicu.
Perica Mitić, Dobro otvorena utakmica, dobra energija domaćih igrača, momci su odigrali super uprkos problemima sa kojima se susrećemo. Svi zadaci defanzivni su ispunjeni, lopta se kretala kod svih igrača, imali smo dobru tranziciju, prvo poluvreme smo odigrali po dogovoru. Sto se tiče drugog poluvremena, smanjena rotacija igrača nam nije dozvolila da igramo agresivnu odbranu, i izgubili smo fokus, i donosili loše odluke. Nismo se snašli na zonsku odbranu protivnika, izgubili smo strpljenje, sto je dovelo do egala na finišu utakmice. Korektna igra, u finišu je presudila veća koncentracija i sreća na strani protivnika. Čestitamo protivniku na pobedi, i svojim igračima na maximalnom zalaganju.
Aleksandar Miletić, Odlično smo počeli utakmicu, otvorili smo je kako smo se dogovorili, svaki napad je išao po planu, duga kreacija, kretanje lopte, znali smo šta hoćemo. U drugom poluvremenu protivnik nas je iznenadio zonskom odbranom, mozda smo tu mogli malo bolje ali svakako ovo je utakmica na jednu loptu, tako da je protivnik na kraju imao više sreće.
Luburić Miloš, Nama veoma bitna pobeda na gostovanju Moravi, tezak gostujući teren za pobediti, ovom pobedom smo korak bliže playoffu. Težak rad I napor se isplatio na kraju. I pri minusu od 12 poena moji igrači su se konsolidovali, I izneli utakmicu do kraja. Na kraju smo pogodili šuteve koji su bili bitni. Čestitke igračima Morave, I mojim igračima na pobedi.
Marko Savić, Sjajna utakmica, protivnik je dobro odigrao prvo poluvreme, pogodili su dosta šuteva, nama šuz nije išao sjajno. U drugom smo zaigrali bolje I konsolidovanije, zonskom odbranom smo spustili razliku I vratili utakmicu u egal.Na kraju smo kroz dobru tranziciju I šutevima spolja dobili utakmicu.

More in 2.MLS