Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Spartak Office Shoes

Izjava trenera Spartak office-shoes: Dobra utakmica, nismo uspeli da iznenadimo Crvenu zvezdu iako smo u većini meča bili u egal rezultatu, pa čak i u jednom momentu vodili. Tvrda utakmica, sa dosta kontakta i raduje me da što smo pokazali karakter protiv ekipe koja je jedan od favorita. Nastavićemo da radimo u ovom smeru i nadam se da će se isplatiti na kraju.
Izjava igrača Spartak office-shoes: Čestitao bih Crvenoj zvezdi na pobedi. Za nas dobra utakmica, ali nismo uspeli da iznesemo do kraja i ostvarimo veoma bitnu pobedu protiv Crvene zvezde. Okrećemo se sledećoj utakmici i ako ponovimo ovakvu igru, mislim da nećemo imati većih problema u sledećem kolu.
Izjava trenera Crvene zvezde mts: Teška utakmica, dosta energije je uloženo u ovu pobedu, i zbog toga bih čestitao mojim igračima, obzirom da smo bili u skraćenoj rotaciji, i uspeli su da izguraju naš sistem igre i bez tri igrača u rotaciji. Očekuje nas gostovanje neugodnoj ekipi Vojvodine, prelazimo na spremanje te utakmice i jaki treninzi za ono što nas očekuje.
Izjava igrača Crvene zvezde mts: Nastavili smo pobednički niz, i posle neizvesne utakmice koje smo igrali večeras. Imali smo problema sa ofanzivnim skokom u prvom poluvremenu, što nam je i najviše uticalo na rezultat, ali uspeli smo da iskontrolišemo skok, pojačamo agresivnost i dođemo do pobede. Čestitam mojim saigračima na pobedi i ekipi Spartaka na odličnoj utakmici.

More in Aktuelno