2.MLS

2.MLS, Morava – Mladost SP, 82:69

Čvrsta I izjednačena utakmica do 4. Četvrtine. Sredinom četvrte četvrtine košarkaši Morave su poceli seriju dobrih napada I odbrana, I napravili razliku do kraja utakmice. Košarkaši Mladosti su usli u nervozu I napravili par grešaka, gde se isplatila agresivnost domaćih, koji su na kraju zasluženo pobedili.
Perica Mitić, Imali smo dosta oscilacija u igri, bilo je dobrih i losih perioda, gubili smo koncentraciju u pojedinim minutama utakmice. Ipak smo u četvrtoj četvrtini odigrali pametno i dobro, i imali manje grešaka, zbog kojih smo i napravili razliku. Čestitke protivniku na fer i korektnoj borbi.
Tomaševic Luka, Imali smo bolji procenat šuta od protivnika, igrali ono sto smo dogovorili pre utakmice. U određenim trenucima smo imali padove ali ipak smo se snašli u finišu i izneli utakmicu do kraja.
Stefanović Ivan, Zadovoljan sam igrom svog tima, igrali su dobro, bila je izjednačena utakmica, imali smo slab procenat šuta za 3 poena, što nas je I koštalo u finišu utakmice, gde je domaćin realizovao svoje napade. Čestitke domaćinu na pobedi.
Nikolić Aleksandar, Dobro smo odigrali 3 četvrtine. Držali smo se u zadnjoj četvrtini, labo smo šutirali za 3 poena, na kraju smo promašili nekoliko šuteva, domaćin je pogodio kad je trebalo I to je to.

More in 2.MLS