Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Mega MIS, 44:64

I u trećem kolu kadeti Sloge zabeležili su novi poraz.Snažnija ekipa Mega MIS tokom cele utakmice znalački je čuvala minimalmo vođstvo iz prve četvrtine i u nastavku sigurnom igrom povećavala i zabeležila još jedan uspeh.Kadeti Sloge u želji za inenađenjem pravili su niz grešaka pogotovu u napadu što su gosti znalački koristili za novi uspeh.
Sloga:Saša Đorđević, Fizički snažnija ekipa Mege tokom cele utakmice imala je aktivan rezultat koji smo na momente uspevali da i stižemo ali igrom na mahove nemože se doći do rezultata.  Čestitke ekipi Mege na fer i korektnoj igri.
Sloga:Aleksa Simović, Čestitam ekipi Mega MIS na zasluženoj pobedi.Posle prve četvrtine iz želje da stignemo vođstvo gostiju pravili smo niz grešaka pogotovu u napadu. Pokušaćemo u narednim utakmicama da poboljšamo igru.
KK Mega Mis :Petar Radonjić, Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri.Useli smo da tokom cele utakmice održavamo svoje vođstvo što je i rezultiralo pobedom.
Mega MIS: O.Nikolić, U veoma fer i korektnoj utakmici u kojoj svo sve vreme imali prednost zabeležili smo novu pobedu. Čestitam mojim igračima na zalaganju a domaćoj ekipi želim uspeh u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno