Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Dynamic VIP PAY, 89:76

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Dynamic VIP PAY, 89:76

Izajva trenera Dinamika: Posle dobre igre u prvom poluvremenu i pozitivnog rezultata za nas, nismo uspeli da izdržimo svih 40 minuta u tom ritmu i nedopustivo primili 32 poena u trećoj deonici što je Zvezdi dalo vetar u leđa i sigurniju igru u završnici utakmice. Čestitam Zvezdi na pobedi.
Izjava igrača Dinamika: Čestitam igračima Zvezde na pobedi, nismo smeli da dozvolimo toliki broj poena u drugom poluvremenu što nas je i koštalo pobede. Okrećemo se sledećem kolu i trudićemo se da izvučemo pouke iz ove utakmice.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS: Na kraju i dobar rezultat za nas, važna i bitna pobeda posle ubedljivog poraza od Mege. Katastrofalno smo krenuli utakmicu, dozvoljavali lake poene protivniku, ali uspeli smo posle pauze uđemo u drugo poluvreme čvršće i odgovornije što je i promenilo tok utakmice u našu korist.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS: Čestitam mojim saigračima na bitnoj pobedi. Pokazali smo karakter i nismo se predali iako smo gubili na poluvremenu. Očekuje nas još jedna utakmica kod kuće i nadam se pobedničkom nizu.

More in Aktuelno