Aktuelno

TRIGLAV KLS, Beko – Konstantin, 105:64

TRIGLAV KLS, Beko – Konstantin, 105:64

Uzbudljiva i neizvesna prva četvrtina najavljivala je tesnu utkamicu do samog kraja ali se rezultatski ispostavilo dosta drugačije. Posle početnih 19:18 na kraju prvog perioda ekipa BEKA je sjajnom igrom svoje petorke Šojić, Najdenov, Vuković, Savić, Mihajlović napravila seriju u prvih 5 minuta drugog perioda od 16:0 i time ostvarila značajniju prednost. Naredna 4 minuta Stojanović, Stević, Bosiljčić, Kujundžić i Mihajlović goste su zaustavili na samo 2 postignuta poena i ukupno u celoj četvrini 7. Prednost domaćina u drugom poluvremenu samo je rasla. Bekovci su svih 40 minuta igrali u istom ritmu i nijednog trenutka dozvolili da se njihova prednost dovede u pitanje.
Zoran Beljić, Dobar pristup igrača, dobro trčanje, imali smo prednost u visini i to smo iskoristili i zasluženo došli do prve pobede.
Miloš Šojić, Izašli smo jako na teren, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice. Igrali smo odbranu, dobro smo trčali u kontranapad… Sledeće nedelje teška utakmica u Čačku, okrećemo se treningu i pripremi utakmice sa Borcem.
Radonjić I., Dobro smo otvorili utakmicu, lepo smo zatvarali neke stvari u odbrani, trčali smo dosta kontre… U drugoj smo pali, ne znam tačno rezultat, nije ni bitan ali samo ću reći da imamo 6 igrača sa 5 ličnih greški. U suštini zadovoljan sam našom igrom, da smo realizovali bacanja i zicere rezultat bi sigruno bio manji ali u suštini to je to.

More in Aktuelno