Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Crvena zvezda mts, 101:77

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Crvena zvezda mts, 101:77

Već od početka utakmice ekipa Mege uspeva da nametne svoj tempo i do polovine 1. cetvrtine pravi seriju 14:0. Ekipa Crvene Zvezde nije uspela da odgovori na agresivnu igru igrača Mege, tako da se razlika povećala do kraja 1. cetvrtine, koju Mega dobija sa 32:11. Do kraja poluvremena rezultat se nije mnogo menjao pa je na poluvremenu bio 57:34 za Mega MIS. U drugom poluvremenu ekipa Crvene Zvezde je pokušala da se vrati u meč, ali su igrači Mege taj nalet odbili I uspeli da zadrže prednost za krajnji rezultat 101:77. U ekipi Mege su se istakli Nikolić sa 23 poena, Siby sa 22 poena I Srzentić sa 19 poena. U ekipi Crvene Zvezde bolji od ostalih su bili Kovačević sa 16 poena I Bogdanović sa 15 poena.
Petar Radonjić, Odlično otvaranje utakmice za nas, od početka smo nametnuli svoj stil igre. Drago mi je zbog momaka koji su zadrzali odličan nivo agresivnosti tokom cele utakmice, tako da čestitke njima. Ekipi Crvene Zvezde želim sreću u nastavku sezone.
Ognjen Nikolić, Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice da od početka krenemo agresivno, što nam se na kraju isplatilo. Čestitam saigračima na pobedi.
Miloš Šakota, Nažalost, nismo ušli u utakmicu kako treba, dozvolili smo da Mega napravi prednost odmah na početku. Posle smo pokušali da podignemo nivo igre, ali nismo uspeli u tome. Čestitam ekipi Mege na pobedi.
Miroslav Bogdanović, Slabo smo otvorili utakmicu, ali se nismo predavali. Nazalost, to nije bilo dovoljno da popravimo rezultat.

More in Aktuelno