Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Sistem 2000, 55:54

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Sistem 2000, 55:54

U izjednačenoj igri tokom cele utakmice , domaćin je u neizvesnoj završnici gde se dosta grešilo na obe strane imao više sreće i bodovi su ostali u Čačku. Na 50 sekundi do kraja domaćin je imao činilo se nedostižnih 4 poena prednosti (53:49).Gošće se nisu predavale i Bilanović sa 10m postiže koš i uvodi utakmicu u rezultatsku neizvesnost. Domaće ne koriste napad i Marisavljević iz prodora dovodi svoju ekipu u prednost (53:54).Da je košarka igra puna obrta i neizvesnosti i da se ništa ne zna dok semafor ne označi kraj,dok su se gošće radovale igračica domaćih Lazić je izmakla pažnji i poentirala za prednost domaćina (55:54) što je bio i konačan rezultat utakmice.
Goran Denić , trener Žkk Ča Basket, Čestitao bih pre svega i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri i naravno našim igračicama na ostvarenoj pobedi. Da su gošće pobedile ne bi bilo nezasluženo. Danas smo mi bili srećniji tim.
Stanošević Predrag , trener Žkk Sistem 2000, Čestitke domaćinu na zasluženoj pobedi. Neizvesana utakmica do samog kraja. Zadovoljan sam igrom devojčica jer smo praktično sa pionirkama izneli ovu kadetsdku ligu i ovo je za nas veliko iskustvo.Vidljiv je napredak svih igračica u odnosu na početak lige.

More in Aktuelno