Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Star, 80:89

TRIGLAV KLS, Sloga – Star, 80:89

Kadeti Sloge i ovu utakmicu počeli su veoma sigurno pa su prvu četvrtinu poveli sa 22:18.
Sloga:Saša Đorđević, Sam početak utakmice nagoveštavao je našu dobru igru ali velikim brojem grešaka u nastavku pogotovu u drugoj četvrtini omogućili smo gostima da ostvare visoku razliku koja se nije mogla stići uz niz individualnih grešaka, brzopletosti mojih igrača .U takvoj igri poraz je neizbežan. Sve čestitke ekipi Stara na disciplinovanoj igri i borbenosti.
Matija Jordović:, Utakmicu smo počeli veoma dobro ostvarivši i minimalno voćstvo (22:18) u prvoj četvrtini.U nastavku pogotovu u drugoj četvrtini ekipa gostiju iskoristila je sve naše greške i taj deo igre rešila u svoju korist( 26:12) koje nismo uspeli da stignemo do kraja susreta.Čestitke ekipi Stara na zasluženoj pobedi.
KK Star Nikola Dulejan:, Zahvaljujem domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.U prvoj četvrtini pravili smo niz grešaka da bi u nastavku pogotovu u drugom delu prvog poluvremena ostvarili ubedljivu razliku koju smo održali do kraja susreta.Moja ekipa je tokom celog susreta držala ritam i borbenost što je i rezultiralo uspehom.
Stefan Šapić:, Čestitam domaćoj ekipi i zahvaljujem na fer i pravoj sportskoj igri.Nismo najbolje otvorili utakmicu ali kako je susret odmicao preuzeli smo punu kontrolu i poboljšali napad pogotovu u drugoj četvrtini(26:12) i to voćstvo smo održali do kraja susreta.

More in Aktuelno