Aktuelno

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Spartak Office Shoes, 81:87

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Spartak Office Shoes, 81:87

Zaslužena pobeda gostujuće ekipe KK SPARTAK OFFICE SHOES.
Brajković Darko, Utakmica je od samog starta bila teška, napeta i borbena. Nisam zadovoljan igrom pojedinih ključnih igrača. Bili su bolji rival i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva.
Denović Novak, Veoma teška utakmica i napeta do kraja. Čestitam ekipi Spartaka na odličnoj igri i u potpunosti zasluženoj pobedi. Mislim da smo u prvom poluvremenu sve ispoštovali što smo se dogovorili, u drugom poluvremenu smo igrali dobro ali smo napravili dosta grešaka u odbrani i dozvolili lake poene. Spremamo se dalje za sledeću utakmicu.
Ivić Blagoja, Čestitam mojim mocima na izuzetno važnoj pobedi protiv odlične ekipe Radničkog koja je pokazala pobedama protiv najjačih timova lige da su vrlo težak protivnik posebno na domaćem terenu. Ovo je veoma bitna pobeda za nas. Spremamo se za sledeći meč da probamo da utvrdimo mesto i poboljšamo za playoff.
Borivoj Kojić, Želeo bih da čestitam svojim saigračima na dobroj utakmici. Prvo poluvreme je bilo malo lošije, dosta otvorenih šuteva smo promašili, ali je u drugom poluvremenu sve došlo na svoje. Nastavljamo dalje da treniramo i da se trudimo, svaka sledeća utakmica će biti veoma teška jer se svi bore da uđu u playoff. Idemo dalje po novu pobedu.

More in Aktuelno