Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda mts. 64:79

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda mts. 64:79

Posle pobede u Novom Sadu nad ekipom Futoga kadeti Sloge očekivali su da ponove uspeh i u Kraljevu.Odigrali su veoma dobro prve tri deonice. Brzopletom igrom u zadnjoj četvrtini i niza neiskorišćenih napada omogućili su gostima da brzim kontranapadima zabeleže pobedu.U igri sa velikim zalaganjem obe ekipe istakli su se Jordović i Stančević (Sloga)a u ekipi C.Zvezde Andrej Kostić i Pavle Mišić.
Sloga:Saša Đorđević, Čestitke ekipi C.Zvezde na pobedi.U veoma borbenoj i zanimljivoj utakmici moja ekipa odigrala je dobro tri četvrtine da bi u zadnjoj deonici brzim završetkom napada uz izraženu želju za uspehom napravili niz grešaka koje su gosti znalački iskoristili i zabeležili zasluženu pobedu.
Filip Stančević., Čestitam ekipi C.Zvezde na pobedi.Mi smo odigrali dobro većim delom susreta. U zadnjoj četvrtini u želji za uspehom brzo smo završali napade sa dosta promašaja što su gosti brzim kontrama iskoristili i zabeležili zasluženu pobedu.
C.Zvezda MTS: Ivan Pavlović, U veoma zanimljivoj utakmici tokom celog susreta bili smo u voćstvu koje je domaća ekipa u prve tri četvrtine stalno ugrožavala.U zadnjoj deonici domaćini su brzo završali napade koje nisu iskoristili pa su moji igrači u kontranapadima bili veoma sigurni osiguravši pobedu.Cela utakmica protekla je u veoma korektnoj igri obe ekipe i na tome čestitam igračima oba tima.
Pavle Mišić, Zahvaljujem domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.Vodili smo tokom prve tri četvrtini sa 3-5 poena razlike ,ali u četvrtoj deonici iskoristili smo veći broj kontranapada posle promašenih šuteva domaćina i zabeležili pobedu.Čestitam i svojim saigračima na zalaganju tokom celog susreta.

More in Aktuelno