Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Star, 70:61

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Star, 70:61

Izjava trenera ekipe Star, Želeo bih da čestitam na pobedi ekipi Crvene zvezde. Nismo imali rešenja u odbrani za Nikolu Topića iako smo na poluvremenu bili u rezultatskom egalu. Okrećemo se novoj utakmici, dočekujemo Slobodu iz Užica, a Crvenoj zvezdi želim sreću u nastavku prvenstva.
Izjava igrača ekipa Star, Borili smo se do samog kraja, uspeli smo da smanjimo razliku od 20 poena, koliko je iznosila u jednom momentu, ali jednostavno Topić je bio nezaustavljiv. Čestitam zvezdi na pobedi.
Izjava trenera ekipe Crvena zvezda MTS, Želim da čestitam mojim momcima na pobedi, revanširali smo se za poraz iz prvog dela prvenstva. Počeli smo dosta kilavo, nismo uspeli da se odlepimo rezultatski do jednog perioda igre, gde smo uspeli da dodjemo na 20 razlike, ali trojkama ekipa Star se vratila u igru i utakmicu uvela u neizvesnu završnicu. Pogodili smo neke bitne šuteve na kraju i uspeli da sačuvamo prednost. Očekuje nas gostovanje u Kraljevu i naredni period nadoknade utakmica koje nismo igrali zbog bolesti igrača.
Izjava igrača ekipe Crvena zvezda MTS, Čestitke na pobedi mojim saigračima, slabo izdanje smo pružili danas, ali bitna je pobeda i nadam se napretku već u narednoj utakmici koja nas očekuje.

More in Aktuelno