Aktuelno

RODA JLS, Star – Vojvodina, 89:61

RODA JLS, Star – Vojvodina, 89:61

U 14. kolu Roda juniorske lige Srbije odigran je novosadski derbi između ekipa Stara i Vojvodine.Pobedu u ovom susretu odnosi ubedljivo ekipa Stara rezultatom 89:61.Formalno domaćini u ovom susretu su od samog početka pa do kraja utakmice imali prednost koja se konstantno uvećavala. To su ostvarili pre svega svojom agresivnom igrom u odbrani u drugoj i trećoj četvrtini, gde su protivnika sveli na 18 poena za 20 minuta.Najzaslužniji pojedinac za ovako ubedljivu ekipe Stara bio je Vuk Kovijanić sa 26 poena i čak 15 iznuđenih faulova.Kod gostiju se najviše istakao Stanojević sa 25 poena.
Mile Medaković, Čestitam mojim momcima na pobedi, ispoštovali su sve što smo rekli, trudili smo se i borili kao na prošloj utakmici.Čestitao bih i ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
Sergej Bulović, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.U prvom poluvremenu smo primili veliki broj lakih poena iz ofanzivnog skoka ali smo brzom igrom u drugom poluvremnu to nadoknadili i polako priveli utakmicu kraju.
Aleksandar Gak, Čestitam ekipi Stara na zasluženoj pobedi.Mi nismo uspeli da ispoštujemo defanzivne zadatke koje smo zacrtali, iz toga je proizišao i loš napad.Čestitke protivniku još jednom.
Ognjen Knežić, Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, protivnik je pokazao veću želju od nas.Čestitam im na pobedi.

More in Aktuelno