Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Actavis Academy, 86:62

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Actavis Academy, 86:62

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Izuzetno važna pobeda za nas pogotovo što smo imali gust raspored u proteklih šest dana kombinovane selekcije kadeta i juniora ovo je bila peta utakmica. Što se tiče juniora tri vezana poraza smo imali na gostovanju. Izuzetno važna utakmica gde smo podigli nivo naše agresivnosti i gde smo jednostavno pokazali naš kvalitet. Stvarno mogu biti zadovoljan pristupu igri i momcima čestitam na pobedi.
JOVAN RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, ČESTITAO BIH EKIPI Actavisa na igri koju su pružili danas. Ovo je za nas danas bila jako bitna pobeda posle niz poraza. Nastavljamo da treniramo jako i okrećemo se sledećem protivniku.
MILAN PETROVIĆ TRENER KK ACTAVIS, Čestitao bih domaćinu na fer i korektnoj igri i na gostoprimstvu. Utakmica se prelomila u trećoj četvrtini, bili su agresivniji i zasluženo pobedili. Mi se okrećemo sledećem protivniku.
MILAN MILJKOVIĆ IGRAČ KK ACTAVIS, Čestitao bih svojim momcima na fer i korektnoj igri a ekipi Dinamika na pobedi. U ovoj utakmici je presudila njihova bolja fizička sprema a naša skraćena rotacija.

More in Aktuelno