Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Star, 81:71

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Star, 81:71

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Plašili smo se kako će ovo danas da izgleda. Sticajem okolnosti 2 meseca nismo odigrali ni jednu takmičarsku utakmicu. Mislim da nam je trebalo vremena da uđemo u naš ritam a na to opet nismo bili kompletni ali sve u svemu ja krajnjim rezultatom moram biti zadovoljan.
VUKAŠIN BUBANJA IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Prvo bih čestitao protivniku na fer igri, uspeli smo da stvorimo neku veću razliku koju su protivnici pokušali šutem za 3 poena u drugom poluvremenu da stignu ali nisu uspeli.
NIKOLA DULEJAN TRENER KK STAR, Čestitao bih ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri i na pobedi, mislim da su zaslužili ovi pobedu. Igrali smo dobro držali se na teškom gostovanju ali imali smo jedno popuštanje koncetracije jedno 2 ili 3 minute što je na kraju dozvolilo protivniku da ode na 10 razlike i da reši utakmicu u svoju korist. Probali smo da stignemo ali nismo uspeli. Čestitao bih mojim momcima iskreno sam zadovoljan zalaganjem eto malo još samo da ne popuštamo u nekim bitnim trenucima i ići će to na bolje. Ekipi Dinamika bih zaželeo sreću u nastavku takmičenja mi se okrećemo sledećem rivalu ekipi futoga.
MITAR AČANSKI IGRAČ KK STAR, Bila je fer i korektna igra, želeo bih da čestitam ekipi Dinamika na pobedi. Imali smo mali pad koncetracije i tu se utakmica prelomila. Do tog trenutka igrali smo vrlo dobru košarku. Nastavljamo sa treninzima očekuje nas sledeća utakmica sa Futogom.

More in Aktuelno