2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 61:65

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 61:65

Fer i korektna igra. Prve tri četvrtine pripale gostujućoj ekipi. U četvrtoj četvrtini domaća ekipa dolazi i priliku da pobedi ali konačan rezultat je bio na strani gostujuće ekipe koja dolazi do bodova sa jednim poenom razlike.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Srbobrana. Oni su danas celu utakmicu kontrolisali. Na kraju su odigrali završnicu lošije i sreto su pobedili.Imali smo šanse da utakmicu u samom finišu rešimo u svoju korist. Imali smo dva slobodna bacanja koje nismo iskoristili, čak ni jedno koje bi nas uvelo u produžetak koji bi bio težak jer smo ostali bez jedinog plejmejkera vanje Vasiljević. Kada je ona napustila igru ja sam znao da će biti teško jer nismo imali igrača koji može da prenese loptu i da napadne koš. Povreda Dragane Petričić na samom početku utakmice je dosta doprinela da padnemo u igri. Kada se sve to uzme u obzir ekipa Srbobrana je zasluženo pobedila. Nama ostaje da se okrenemo drugim utakmicama. Ovim porazom smo sebe doveli u veoma tešku situaciju. Sve dok se igra ima neke šanse. Videćemo kakva je povreda Dragane Petričić, vidi se ima skraćenu rotaciju, na klupi su deca koja su vrlo vrlo neiskusna. Ocekujem težak nastavak sezone.
Slobodan Subić, Hvala na čestitkama. Čudna nekako utakmica od početka smo vodili, čini mi se celu utakmicu. Ekipa Ljubovije se viteški borila i na tome im čestitam. Za nas je ovo važna utakmica i važni bodovi jer se ovom pobedom priključujemo za opstanak definitivno. Takođe želim i Ljuboviji isto jer smo mi stari ligaši, tak da i jedni i drugi ostanemo u ovoj ligi. Nadam se da je Dragana Petričić koja se povredila moći da igra u narednom periodu. Još jednom čestitke mojoj ekipi i domaćinima na sjajnoj borbenosti.
Složila bih se sa svojim trenerom da je ova utakmica imala jako čudan tok od samog početka. Rezultat je varirao, bribližili su nam se, pa smo naizmenično igrali dobro u odbrani. Na kraju utakmice je najmlađa među nama izvukla utakmicu, Tisa Šućurović. Imali smo neke greške , promašaje iz slobodnih bacanja ali smo imali postignute bitne koševe i pobedili.

More in 2. ŽLS