Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – ČA Basket, 64:68

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – ČA Basket, 64:68

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda gostujuće ekipe.
Despotović Vesna, Utakmica je od samog starta bila teška i borbena. Nisam zadovoljna igrom pojedinih ključnih igrača. Dosta su primali poene iz skokova u napadu i u drugom poluvremenu pokušali smo dobrom odbranom i tranzicijom da to nadoknadimo ali nije bilo dovoljno. Bili su bolji rival i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva.
Milutinović Tijana, Utakmica je bila teška, jurili smo rezultat i nikako nismo mogli da ostvarimo prednost. Čestitam ekipi ČA-Basket na dobroj igri. Nadamo se još boljoj igri u narednim kolima.
Gojković Lazar, Čestitam mojim igračicama. Izuzetno teška utakmica za nas. Dobro smo se borili celu utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo bili izjednačeni u poenima. Prvo poluvreme smo dosta bolju kolektivniju odbranu odigrali, i u napadu dosta smirenije. Spremamo se za dalje izazove i nadamo se dobrom rezultatu.
Vujičić Valentina, Odigrali smo jako prvo pluvreme, i borili se koliko smo mogli, u drugom poluvremenu nismo mogli da napravimo veću razliku da bi ova pobeda bila sigurnija. Idemo dalje po novu pobedu.

More in Aktuelno