Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Novi Pazar, 99:91

RODA JLS, Radnički 1950 – Novi Pazar, 99:91

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe KK Radniči 1950.
Todorović Igor, Čestitam mojim mocima na izuzetno važnoj pobedi. Ovo je bitna pobeda za nas, igrali smo protiv veoma neugodne ekipe Novog Pazara. Mislim da je bila kvalitetna utakmica, na kraju smo imali možda više snage u odbrani, ofanzivne skokove nakon naših slobodnih bacanja i pogođene trojke. Na kraju smo zasluženo dobili. Spremamo se za sledeći meč protiv Vojvodine.
Glišović Danilo, Pre svega čestitam ekipi Novog Pazara na dobroj utakmici, fer i korektnoj igiri. Uspeli smo da ih pretrčimo i nađemo neke poene u tranziciji i pogađamo trojke u drugom poluvremenu sto je za nas bilo bitno. Uspeli smo da privedemo utakmicu na kraju mirno.
Ratković Momir, Čestitam ekipi Radničkog na fantastičnoj igri i u potpunosti zasluženoj pobedi. Mislim da smo u prvom poluvremenu sve ispoštovali što smo se dogovorili, u drugom poluvremenu smo igrali dobro ali smo napravili dosta grešaka u odbrani i dozvolili skokove u napadu. Čestitao bih Radničkom na apsolutno zasluženoj pobedi. Bili su bolji rival na ovom meču.
Kulundzić Luka, Ušli smo u utakmicu veoma dobro. Nisu nam uzimali skokove u napadu. U drugom poluvremenu mislim da je to bio glavni faktor zašto su pobedili, mi to nismo mogli da kontrolišemo. Pogađali su više trojki zbog toga su pobedili. Čestitao bih ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno