2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Napredak Junior, 63:53

2.MLS, Mladost SP – Napredak Junior, 63:53

U 12. kolu Palančani su, u hali OŠ Vuk Karadžić, sigurnom igrom pobedili gostujuću ekipu „Napredak Junior“ iz Kruševca rezultatom 63:53. Gosti su koliko toliko parirali u prvom delu utakmice, ali su pali u nastavku i pobeda Mladosti nije ni u jednom trenutku dolazila u pitanje. Najzaslužniji za trijumf Palančana bili su Aleksandar Nikolić sa 19, Miloš Vitković sa 13 i Petar Šparović sa 11 poena. Kod Kruševljana najbolju partiju je pružio Nemanja Šević koji je postigao 15 poena. Mladost čvrsto drži poziciju koja vodi u „Plej OF“ sa učinkom od 6 pobedea i 6 poraza. Posle praznične
pauze, u Palanci gostuje Beovuk.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Častitam svojim igračima na disciplinovanoj igri i pobedi. Polako ulazimo u ritam i hvatamo priključak za gornji deo tabele.
Aleksandar Nikolić – Mladost SP, Bilo je ponovo oscilacija na početku, ali kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i rutinski obezbedili pobedu. Čestitam ekipi Napretka na korektnoj igri.
Marko Cvetković – Napredak Junior, Nismo ništa mogli večeras protiv kvalitetne i raspoložene ekipe Mladosti. Bili su bolji u svim segmentima igre i iskreno im čestitam.
Dragan Mijajlović – Napredak Junior, Nimo imali odgovor na dobru i agresivnu igru Mladosti. Zasluženo su pobedili i bili bolji večeras. Čestitam i želim sreće u nastavku takmičenja.

 

More in 2.MLS