2.MLS

2.MLS, Beovuk 72 – Proleter Naftagas, 75:80

Proleter je bolje otvorio utakmicu, prvi napravio osetniju prednost, ali je Beovuk uspeo da uhvati proključak svojom prepoznatiljivom borbenošću i dominacijom u skoku. Ipak, iskusni igrači Proletera su uspeli da privedu utakmicu kraju i zabeleže bitnu pobedu u borbi za plejof. Beovuku preostaje mnogo rada u grčevitoj borbi za opstanak.
Rajko Mirković, Nismo iskoristili svoje šanse danas, Proleter je znatno iskusnija ekipa od nas i znali su kako da iskontrolišu rezultat tokom čitavog toka utakmice. Čestitao bih kolegi Atanackoviću i njegovim igračima na zasluženoj pobedi.
Ljubo Popović, Ovo je bila bitna utakmica za nas, da probamo da vratimo uzdrmano samopouzdanje pobedom protiv ekipe koja će najverovatnije biti u plejautu ako i mi, tako da ovaj poraz još više boli.
Stefan Atanacković, Čestitke mladim igračima Beovuka na velikoj borbenosti danas. Uvek je teško igrati protiv Beovuka u Beogradu, zato je ova pobeda još značajnija za nas. Pred nama je pauza do 15. januara, želimo dobro da se spremimo za preostale dve utakmice koje nas čekaju do kraja prvog dela sezone i da eventualnim pobedama izborimo plasman u plejof.
Miroslav Radić, Danas je viđeno puno borbe i energije kako smo i očekivali od ekipe Beovuk. Imali smo problema da kontrolišemo njihov skok u napadu, ali smo napadački bili bolje raspoloženi i uz visok procenat šuta za 3 poena zasluženo stigli do pobede.

More in 2.MLS